arrow_drop_up arrow_drop_down

Cursussen Nederlands in de klas

Tot het eind van 2020 is deze cursus verplaatst naar de online klas, met wekelijkse livestream lessen en gebruik van ons e-learning platform.

De SVET® methode

Stressvrij leren

Een ontspannen sfeer en plezier in het leren: de belangrijkste voorwaarden voor een effectief leerproces.

Activerende didactiek

Een dynamische les met veel beeld en beweging nodigt uit om altijd mee te doen.

Persoonlijke aandacht

Kleine groepen van maximaal 12 cursisten zorgen voor een aanpak afgestemd op het individu.

"Ik ben blij met Irina als docente. Ze leert onze Poolse medewerkers op een leuke manier de basis van de Nederlandse taal. Dit blijkt onder andere uit positieve reacties van de kandidaten. Ook het feit dat de mensen zelf vragen om een vervolgcursus is een goed teken. Ook zijn de resultaten goed."

Ben Jansen / AB Zuid-Holland

Voor wie?

Deze cursus is bedoelt voor buitenlandse mensen die snel Basis Nederlands willen leren. We werken met twee taalgroepen: vanuit het Engels, en vanuit het Pools. De lessen worden in kleine groepen gegeven en zijn gebaseerd op interactie tussen docent en cursisten en de cursisten onderling. Uitgebreide uitleg over de SVET® lesmethode kunt u vinden op de homepage.

We werken met samengestelde groepen, dus u kunt gerust enkel één persoon inschrijven. Wilt u een aparte groep met alleen uw werknemers? Dat is bij ons geen probleem.

WAAR?

Tot het eind van 2020 worden alle modules online gegeven. 
Alle materialen zijn geplaatst in onze online klas. De toegang tot de online klas is 6 maanden. Daar bieden we ook veel oefenmateriaal aan en onze professionele begeleiding, natuurlijk geven we ook online live lessen (op zaterdagen). In onze online live lessen oefenen we vooral spreekvaardigheden. 

"De cursus Nederlands van Taalschool SVET wekt je interesse, je leert de taal al spelend. De cursus motiveert om de taal te gaan spreken. Dankzij de spelletjes leer je veel. De cursus is zeker een aanrader."

Andrzej Król

Welke cursus?

SVET biedt vier verschillende modules aan (zie hieronder), op aanvragen van bedrijven organiseren we ook individuele leertrajecten. 

Sinds 2014 geven we online groepscursussen aan Poolstaligen.

Sinds 2018 geven we online groepscursussen ook aan Engelstaligen. 

Al onze online cursussen zijn goed gestructureerd, interactief en interessant qua onderwerpen. We motiveren mensen om in het Nederlands te gaan spreken. Spreken staat bij ons centraal. Bij de eerste module oefenen we met gedoeld de uitspraak en lezen.  Onze cursisten leren ook schrijven, luisteren, begrijpend lezen en deelnemen aan conversaties. Dit laatste oefenen we vooral in onze online live lessen op zaterdagen. 

  Alle modules zijn inclusief toegang tot het e-learning programma in Onze Online Klas, waar veel oefenmateriaal (video's, teksten, opdrachten en quizzen) te vinden is. We geven altijd onze reacties op geschreven zinnen / teksten en antwoorden alle vragen van de cursisten.

  Na het slagen voor de eindtoets krijgt elke cursist een certificaat op niveau A1 t/m B1 volgens het Europees Referentiekader.

  Welk niveau?

  Module 1: focus vooral op uitspraak en spreken, correcte simpele zinnen en vragen maken. Dit is voor de echte beginners.

  Module 2: focus op uitgebreid spreken en schrijven van korte verhalen. Dit is voor mensen die al eigen zinnen kunnen vormen.

  Modules 3 en 4: focus op spontaniteit bij gebruik van de taal en meer grammaticaal inzicht. Deze cursussen zijn voor mensen die al de basis kennen maar beter willen communiceren in het Nederlands.

  "Irina Malinkina is een bevlogen lerares. Zij kan verschillende talen onderwijzen op een heel speelse manier. Met een snel resultaat. Zij is zeer betrokken bij haar studenten."

  Wil Schurink / trainer en businesscoach

  Maatwerk

  Bedrijfsterminologie en werkgerelateerde vragen worden op aanvraag geoefend.

  Ervaren docent

  Gecertificeerd docent Nederlands (NT2) met bijna 20 jaar leservaring.

  Online leerplatform

  De cursus is inclusief toegang tot extra materiaal op het vernieuwde SVET® Online leerplatform.

  Keuze uit drie modules Nederlands voor op het werk

  De opgegeven prijzen zijn per persoon, op locatie van SVET® exclusief 21% BTW

  De focus ligt vooral op

  Niveau Europees Referentiekader

  Oefeningen bestaan vooral uit

  Woordenschat

  begeleiding ook online: e-learning

  Module 1

  12-weekse online

  € 425,-

  Spreken

  A1

  Zinnen en vragen

  1000 woorden

  6 maanden lang online

  Module 2

  12-weekse online

  € 475,-

  Spreken en schrijven

  A1-A2

  Verhalen maken

  1500 woorden

  6 maanden lang online

  Module 3 of 4 

  12-weekse online

  € 495,-

  Taalinzicht en spontaniteit

  A2 en A2-B1

  Conversatietrainingen

  2000 woorden 

  6 maanden lang online

  Locatie: Boskoop (Zuid-Holland)

  In de omgeving van:

  • Alphen aan den Rijn
  • Gouda
  • Waddinxveen
  • Bodegraven
  • Zevenhuizen
  • Moerkapelle
  • Hazerswoude
  • Benthuizen
  • Reeuwijk
  • Zoeterwoude
  • Bleiswijk
  • Woerden
  • Zoetermeer
  • Leiden
  • Den Haag
  • Rotterdam
  • Amsterdam

  Interesse?

  Wilt u een module of het hele programma aanvragen voor een of meerdere personen? Op locatie van SVET® of in-company? Neem dan contact met ons op voor een offerte.