Kom jij ons team versterken?

We zoeken Pools en/of Engels sprekende docenten Nederlands

SVET staat voor spelenderwijs leren zonder stress. De methode is simpel, toegankelijk en effectief. We geven online lessen Nederlands, vanuit de Poolse en de Engelse taal. Af en toe geven we lessen op locatie van bedrijfsklanten. We werken in een team dat elkaar ondersteunt en ervaringen met elkaar deelt. Ook wordt je als docent getraind in de SVET-methode en kan je je verder ontwikkelen.Hoe ziet onze ideale docent eruit?Adaptief

Onze ideale docent heeft een goede dosis aanpassingsvermogen en is flexibel ingesteld. Iemand die zich continue verder wil ontwikkelen, en daar ook tijd en energie in steekt. De SVET methode is flexibel en constant in ontwikkeling, en daar moeten onze docenten in mee kunnen gaan. We zoeken iemand die enthousiast wordt van verandering en zin heeft om ook zelf te blijven leren.


Team spirit

We werken en groeien als een team. Onze ideale docent wil graag ervaringen delen en leren van anderen. Iemand die energie krijgt van maandelijkse trainingssessies met het team. Iemand die het leuk vindt om te experimenteren met nieuwe ideeën en best-practises graag bespreekt. Maar ook iemand die feedback kan geven en ontvangen.


Goede facilitator

Onze ideale docent heeft passie voor taal en lesgeven en straalt dit ook uit. Het is iemand die studenten activeert om zelf te spreken en niet de eigen kennis presenteert. We zoeken iemand die les geeft als een facilitator of begeleider. De studenten leren zelf, maar jij faciliteert dit leerproces. De student verbetert ook zichzelf, jij hoeft enkel aan te wijzen waar verbeteringen nodig zijn. Hier moet je een goed gevoel voor hebben en de studenten ook durven onderbreken en afremmen waar nodig. Het is ook belangrijk dat je kan werken met studenten van verschillende niveaus. Het is een pre als je een gecertificeerde NT2-docent bent, of in opleiding bent.


Online ready

We zijn een online taalschool. Het is daarom belangrijk dat je het leuk vindt om online lessen te geven. Om de studenten een gestroomlijnde ervaring te bieden, is het belangrijk dat je handig bent met computers en met programma's als Zoom en Slack. Ook moet het voor jou geen punt zijn om met de e-learning te werken. Als je al langer ervaring hebt met online lesgeven is dat zeker een pre.Reageren?


Is deze vacature precies wat voor jou? Stuur dan een persoonlijke motivatie en CV met profielfoto naar contact@svet.nl. We werken op dit moment enkel op freelance basis. Schrijf in je motivatiebrief minstens de volgende dingen:

  • Wat maakt jou uniek? We willen graag zo veel mogelijk diversiteit in ons team. Hoe kan jij bijdragen aan de diversiteit? Welke rollen neem jij op je in teamverband?
  • Wat zijn je sterkste kanten? Waar blink je in uit tijdens het doceren? Wat maakt jou een fijne team member? Wanneer kom jij het best tot je recht? Wat zorgt ervoor dat jij goed in je vel zit? Vertel ons hoe jij bent op je best!
  • Wat zijn je zwakke plekken? Wat moeten we van jou weten voordat we een samenwerking aangaan? Ben je verlegen aan het begin? Heb je veel structuur en begeleiding nodig? Ben je een chaoot? Een betweter? Eigenwijs? Vind je het moeilijk om tijdig te communiceren? Vertel ons waar we rekening mee moeten houden.


We kijken uit naar je reactie!